Wednesday, 4 January 2012

Fucked up !


Helllloooooo world!!!! Hari nih tah ape masalahnye sume org mcm bermasalah. Pakat-pakat nak sergah orang. Tak faham sungguh. Haish. I bukan nak cakap apelah kan tp kenapa eh kaum laki nih kan tak penah nak cukup ngan 1, dah tu macam lalang. Jap cakap kat oarng tuh lain, cakap kat orang ni lain. Buad orang confused je! Cube la cakap serupe bikin, nih tak! Bikin SERABUT aje!!!!!! Lynn tak fahamlah kenapa perlu gaduh pasal seorang lelaki, I mean, handsome ke? Cam tak pun. Cute ke? Jauh sekali. Kaya? Pun tak. Bukanlah nak memandang sume tuh tapi dah sampai macam nak lagakan orang siap nak sergah bagai. Call bising bising, ape cite kan? Lau nak cakap, cakaplah elok-elok. Kekadang main sergah je, orang tuh bukan tau mende pun, tah tah sume salah faham je. Menyampah gila lau orang tuh sendiri bukak mulut cakap something kat orang then orang tuh gaduh ngan orang lain patu ley tanye balik what happen. Mcm WTF gilaaaa!!!!! Haish, sebab tuh orang cakap lau nak cakap fikir dulu. Macam- macam hal, sume nak menyetap-nyentap today. Tah ape masalah sebenarnye kan? Hati berapi sungguh dengan lelaki lalang macam tuh. Bukak mulut je mesti akan buad orang lain gaduh. Cakap cam bagus sekarang sape tersepit? Diri sendiri jugak. Tak faham betol. Camne la ade perempuan ley tahan ngan perangai kau yang pandai pusing cite and tipu. Hish!!!!! Ikutkan hati lah kan, mmg rase nak lepang je muka kau tuh! Mane taknye, pasal kau, aku gaduh ngan sys aku. Sakit hati je! Cakap dengan sys aku lain, cakap ngan aku lain, cakap ngan ex ko lagi lah berlain-lain. Kau nak ape pun aku tatau lah!!! Jap nak dia, jap tak nak. Jap nak orang ni. Ko ni handsome sangat ke sampai nak 2-2??? Fikirlah yang mane nak. Ni 2-2 nak patu putar beli bagai susahkan orang lain! Statement taley blah kau taley SINGLE kau nak ade someone, tapi lau perangai kau sendiri camni mcm mane???? Kau sedar tak ape kau dah buad??? Ha??!!!!! Orang baik ngan kau, cmni kau balas. Stress tau tak ngan kau punya never ending problem nih! Nka tolong tapi aku pun kau tikam belakang pe cite???? Ingat sikit, kau buad orang t 1 hari kau kene sendiri taulah kau camne orang rasebila kau buad jadi cmni! Kau ingat ko sorang je ke berperasaan and need someone? Sume orang rase same, tapi cara ko tuh salah! Kau yang buad orang sume fedup and menyampah kau tau? Sekarang fikir sendirilah kan? Bak kata kakak aku, hidung tak mancung, pipi tersorong-sorong. Ape pun tak boleh!  Huhu ^^, good night people! :]


  
                                                        XOXOXO

p/s : kepade Mohd Muzer Md Akib hope you tak macam tuh yer???? Lau tak, taulah you :D Hihihi. I love you ketat ketat sayang <3



Love, Laugh, Its a part of Life <3

Monday, 2 January 2012

New Year :)

Happy New year people!!!!!! Its already 2012, we got a long year ahead of us. Huhuhu. So, my plan was trashed for New Year. Ended up celebrating New Year with my mum and of course my boy :). That’s the best part of all, despite mama ade but having him around makes me feel so safe and comfortable. Yes, Encik Mohd Muzer bin Md Akib, if your stalking my blog I feel so safe with you!!!!! :p I had fun anyway,  joking and teasing him, well, he bullied me most of the time >____< I love him anyway.  Haha. So, here are some pictures of me and him outing :). Encik Mohd Muzer bin Md Akib I Love You ketat ketat <3. 

<3lynnda & muzz<3








I akan simpan you dalam hati i macam mane yaya simpan i dalam hati dia :D

                                                                                                         
                                                                                                                XOXOXO




p/s : DON’T EVER CHANGE!!!! I love you just the way you are now just don’t be ignorant :p lol. Hehehehe. The song that i've changed is dedicated to... you know who you are :p



LOVE, LAUGH, Its a part of Life <3

Friday, 30 December 2011

Reminisce ....

Helllooooooo people, dah berhabuk rupenye blog nih. Lame sangat tak update. So, here it goes. Only 2 days left until the new year. New resolution, new attitude, new dreams and the most important its a FRESH start. It’s a new chapter world! Yeay! Change to the betterlah kan? Oooo yeah! Ngeheheheh :D 2011 has been an awesome, tragic, sweet, sour for me. So many things happen in just a year! Okeh, lets refresh what have happen.  I’ve join a diff group of people that I mixed in college. There are just plain awesome and SMART too (I je kureng sikit)!!!!! Haha. Tahun ini juga merupakan tahun yg bersejarah coz I’ve graduated my A-level yg sgt ****ed up :D ngeheheheheehe.  Then, my best friend balik cuti like every end of the year J. I met my sugarsys kat Lumut. Went to United Kingdom for a very wonderful and magnificent wedding. Stumble upon a police dude who ended up being my other half( that’s a very funny story). Work for the first time in my life! Kene saman for the first time! Just, so many things happen and I would cherish every single bit of it. Through out this year I learn what is a true friendship, yealahkan sume org boleh jadi kawan kita but time susah tu yang kita boleh tengok sape betol betol kawan and sape tak? I befriend with this whole bunch of people who light up my days in college!! Thanx you so much guys!!! I love each and everyone of you to bits!! Kat college, macam macam happen but that’s how we learn what lives mean.  So, here are some pictures to reminisce the times I had this year.

UK TRIP <3
Dancing with my cuzzie, Raihan :)

resting after all that dancing 

the wedding ~<3~

bollywood style :p

TCSJ babes<3
 
haha :p going to class :)

jog for hope nadia, yana and hanis

nadia and hanis

me and yana

raya together ;)

last day of college

last moment together :(

if at 1st you dont succeed, try and try again :)

all together CAL students
 
True friends ;") i <3 you guys

^^,

hanis, ferdean, ema, anas and yana

nerding :p

kepale dah ting tong :D with ziha

proud to be CAL-ians ???

laughter 

triplets

imperfections made us HUMAN

nina and sha 

ema's birthday

us :")

fun lifeee


MEET SUGARSYS AT LUMUT <3
weeeeeeeeeeeeeeeeee
              
sistersss

:)

best buddies

peace y'all

strike a poseeee

1st TIME KEJE :D


penat keje :p

focusing :p

HANGING OUT EVERYWHERE
out lunch with muzz<3

ika and me

ika nina and me

lets grind all night lol :p

ngeeeeeeeeeeeee

color contacts

O.o

putrajaya

acap and me

hehe

me and yayong

miss lynnda

me muzz amy

maxis center? lol :p

our craziness~


New year, whats my new resolution eh?? Haaa,, nak study betol betollahkan. Start all over again and this time word very hard. Nak start active so ley trim down sikit (hahahaha). Padahal setiap tahun ckp benda yg same je. And yeah I wanna complete my dreams to study overseas. All my girls are flying next year, its gonna be a sober year for me! Why do we have to be apart!!!!! :”( Hope to catch up with you guys later on! :D So, miss future lawyer nak buad ape eh to make her dreams come true?? Haih, bnyk betol dugaan have to go through, 1st daddy and 2nd mama. Man! I so need to run away :p lol. Sebenarnye, I sangat teruja esok my Sugarsys dating all the way from perak!!!! Bestnyeeee!!! Tak sabar nak hug hug dia ketat ketat sampai penyek :p kecian sis I tuh nanti penyek kan? Penyek pun penyeklah J. Mama asked me, so new year new boy friend lagi ke?? Adddoooiiiiiiii,, nak wat mane dah previous relationship doesn’t work out. Name pun tade jodoh L. Lives goes on anyways.  Haih, hope he found someone better than me to take care of him and love him. Iwas never good enough for him pun. Ade je tak kene, tuhla orang kata. Kita takkan hargai sesuatu until benda tuh dah tade baru nak terase. Haih, dunia dunia, macam macamlah! :p haha.  So, tahun baru tak naklah ade gaduh gaduh dah, relax sudeh kannn? Ngeeeeee. 


 Love, Laugh, Its a part Life <3