Wednesday, 4 January 2012

Fucked up !


Helllloooooo world!!!! Hari nih tah ape masalahnye sume org mcm bermasalah. Pakat-pakat nak sergah orang. Tak faham sungguh. Haish. I bukan nak cakap apelah kan tp kenapa eh kaum laki nih kan tak penah nak cukup ngan 1, dah tu macam lalang. Jap cakap kat oarng tuh lain, cakap kat orang ni lain. Buad orang confused je! Cube la cakap serupe bikin, nih tak! Bikin SERABUT aje!!!!!! Lynn tak fahamlah kenapa perlu gaduh pasal seorang lelaki, I mean, handsome ke? Cam tak pun. Cute ke? Jauh sekali. Kaya? Pun tak. Bukanlah nak memandang sume tuh tapi dah sampai macam nak lagakan orang siap nak sergah bagai. Call bising bising, ape cite kan? Lau nak cakap, cakaplah elok-elok. Kekadang main sergah je, orang tuh bukan tau mende pun, tah tah sume salah faham je. Menyampah gila lau orang tuh sendiri bukak mulut cakap something kat orang then orang tuh gaduh ngan orang lain patu ley tanye balik what happen. Mcm WTF gilaaaa!!!!! Haish, sebab tuh orang cakap lau nak cakap fikir dulu. Macam- macam hal, sume nak menyetap-nyentap today. Tah ape masalah sebenarnye kan? Hati berapi sungguh dengan lelaki lalang macam tuh. Bukak mulut je mesti akan buad orang lain gaduh. Cakap cam bagus sekarang sape tersepit? Diri sendiri jugak. Tak faham betol. Camne la ade perempuan ley tahan ngan perangai kau yang pandai pusing cite and tipu. Hish!!!!! Ikutkan hati lah kan, mmg rase nak lepang je muka kau tuh! Mane taknye, pasal kau, aku gaduh ngan sys aku. Sakit hati je! Cakap dengan sys aku lain, cakap ngan aku lain, cakap ngan ex ko lagi lah berlain-lain. Kau nak ape pun aku tatau lah!!! Jap nak dia, jap tak nak. Jap nak orang ni. Ko ni handsome sangat ke sampai nak 2-2??? Fikirlah yang mane nak. Ni 2-2 nak patu putar beli bagai susahkan orang lain! Statement taley blah kau taley SINGLE kau nak ade someone, tapi lau perangai kau sendiri camni mcm mane???? Kau sedar tak ape kau dah buad??? Ha??!!!!! Orang baik ngan kau, cmni kau balas. Stress tau tak ngan kau punya never ending problem nih! Nka tolong tapi aku pun kau tikam belakang pe cite???? Ingat sikit, kau buad orang t 1 hari kau kene sendiri taulah kau camne orang rasebila kau buad jadi cmni! Kau ingat ko sorang je ke berperasaan and need someone? Sume orang rase same, tapi cara ko tuh salah! Kau yang buad orang sume fedup and menyampah kau tau? Sekarang fikir sendirilah kan? Bak kata kakak aku, hidung tak mancung, pipi tersorong-sorong. Ape pun tak boleh!  Huhu ^^, good night people! :]


  
                                                        XOXOXO

p/s : kepade Mohd Muzer Md Akib hope you tak macam tuh yer???? Lau tak, taulah you :D Hihihi. I love you ketat ketat sayang <3



Love, Laugh, Its a part of Life <3

No comments:

Post a Comment